Buďte krásna aj v zime


Keď prichádza zima, veľmi často dáva zabrať nášmu telu, ale aj našej pokožke. Nielen, že sme často v depresii z toho, že sú noci dlhšie ako dni a že jednoducho náš organizmus ešte stále myslí na teplo leta, ktoré odišlo. Práve preto býva veľmi ťažké dať vášmu telu to, čo naozaj potrebuje. Je ťažké dostať sa zo všetkého, čo vás v tejto dobe zaťažuje. Práve preto, že je oslabené a potrebuje všetku vašu lásku a starostlivosť je naozaj dôležité, aby ste mu ju dali hlavne teraz, keď to potrebuje, no nemyslíte?
 
modeling

1. Vyživujte
To je odpoveď úplne na všetko, môžete nám veriť. V prvom rade je však načase zmeniť denný krém. Počas leta vaša pleť potrebuje niečo úplne iné ako v zime. No je dôležité, aby ste svojej pleti dali dostatok toho, čo jej počas dňa chýba, pretože mrazy našej tvári vôbec neprospievajú. Určite používajte aj kvalitný vyživujúci nočný krém, ktorý vám dodá všetko potrebné pre krásnu pleť. A pozor na denné krémy, ktoré obsahujú vodu, to sa v zime naozaj neoplatí. A keď sme už pri krémoch, vedeli ste, že aj v zime by ste mali používať krémy s UV faktorom? Hlavne vtedy, keď sa slnečné lúče odrážajú od snehu.
 
2. Bez balzamu ani na krok
Vaše pery sú osobitnou kategóriou a určite vám nemusíme pripomínať, aké nepríjemné na pohľad aj na pocit sú vaše pery, keď sú popraskané a vysušené. Nezabúdajte na to, že aj ony si zaslúžia poriadnu starostlivosť, takže ich balzamujte aj niekoľko ráz za deň. Ďalej môžete používať aj píling na pery, keď sa chcete zbaviť prebytočnej kože, ale nemáte v úmysle ju trhať.

krajina
 
3. Myslite aj na vaše ruky
Rukavice sú v mrazoch samozrejmosťou, no veľa ráz to skutočne nestačí. Práve preto používajte krémy, taktiež aj niekoľko ráz za deň. Uvidíte, že aj vy sa budete cítiť príjemnejšie, keď budú vaše ruky jemné a hebké a nie popraskané a suché. To isté platí aj pri vašich nohách.