Každé vlasy potrebujú vašu pozornosť


          Vďaka tomu sa váš základ tváre kĺže, ako hodváb a vaša pokožka si zachováva čerstvý, matný povrch pre váš make – up, ktorý sa potom nevysuší. Bez toho si môžete, byť istý, že výš pohľad sa rozplyne do obeda. Bez ohľadu nato, či už sú vlasy v poriadku, jemné alebo husté a kučeravé, mali by ste určite používať aspoň jeden balzam. Prípravok na vlasy je produkt, ktorý predurčuje vlasy na styling. Primery sú zvyčajne vyrobené zo zmesi kondicionérov a ochranných prísad a prichádzajú do rôznych rozdielnych vzorcov. V závislosti od vášho typu vlasov a štýlovej rutiny sa môžete rozhodnúť pre krém, sprej, emulziu alebo balzam. Vlasové prípravky sú základným krokom pred-vytvárania rutiny starostlivosti o vlasy najmä, ak používate fén alebo teplé nástroje.

modelka

Čo to vlastne robí pre naše vlasy? Chránia vlasy pred poškodením spôsobeným teplými nástrojmi a minimalizujú rozbitie z tepla a čistenia. Hydratujú, ponechávajú vaše vlasy mäkšie, lesklejšie a silnejšie. Vlasové prípravky sa dokonca používajú, aj ako osviežovače vlasov. Mnohé z nich obsahujú aj zložky chrániace pre UV žiarením, ktoré ich robia, ako opaľovací krém na vlasy.

·Jemné až stredné vlasy. Hľadajte ľahký sprej. Je vynikajúci všestranný základný náter, hlavne pre jemné vlasy. Balená výživnými vitamínmi, vyčnieva, upravuje vlasy pre styling a osviežuje štýly druhého dňa s pocitom bez námahy.

 
Stredne hrubé vlasy. Pre hrubšie vlasy hľadajte vo vašich obchodoch, osviežujúce bylinky a éterické oleje, ktoré obnovujú vašu pokožku hlavy. Inšpiráciou elixírov používaných u kaderníkoch starých škôl je tento striekací sprej strednej hmotnosti vhodný pre stredne hrubé vlasy, ktoré sú zdravé, ale suché, poškodené alebo farbené.

prostředky

Suché a zničené vlasy. Rozhodnite sa pre UV-ochranný sprej. Okamžite zmäkčuje, hodvábne a oddeľuje hrubé, krehké vlasy, zatiaľ čo kulmujete alebo žehlíte vlasy pre elegantné, lesklé štýly. Nenechajte sa vypnúť dlhým zoznamom hlboko reparačných olejov vyberajte podľa vašej požiadavky.